Юрген Клоп посочи кое е ще основното предимство на Салах в идните двубои


Юрген Клоп посочи кое е ще основното предимство на Салах в идните двубои
Снимка: Getty Images/Guliver

1169 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че Мохамед Салах ще извлече позитиви от това, че не взе участие за Египет срещу Нигерия и е спокоен и готов за решителните битки във Висшата лига. Нападателят на мърсисайдци изпитва затруднения през настоящата кампания на фона на стандартите, които наложи през изминалия сезон, като е отбелязал 17 гола през този в сравнение с 28 на същия етап през миналата година, но все още е на само един от водача сред реализаторите Серхио Агуеро.

"Той игра в почти всички мачове – за страната си, за нас, в евротурнирите, затова бе много важно той да си почине“, започна германският специалист. Сега, той ще бъде тук и ще има една пълна седмица, за да се подготви за остатъка от сезона. Говорих с него, той изглеждаше много отпочинал и в добро настроение. Сега, нека действаме“, призова своя отбор Клоп.

Без съмнение, Салах е жертва на собствения си успех, след като реализира 44 гола през изминалата кампания, но през този сезон защитата на съперника го пази далеч по-добре, слагайки в доста случаи по двама човека на гърба му. Това е една от причините за чудесната форма на Садио Мане, който има 11 гола в последните си 11 мача, и имайки предвид формата на сенегалеца, Салах може да почувства повече свобода в ключовия момент от сезона във Висшата лига.

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах бе "скастрен" от майка си заради снимка със секси фенка (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички