Бивш играч на Ливърпул: Бяхме на крачка от титлата през 2014-а, този тим трябва да направи следващата стъпка


Бивш играч на Ливърпул: Бяхме на крачка от титлата през 2014-а, този тим трябва да направи следващата стъпка
Снимка: Getty Images/Guliver

1496 0

Бившият краен защитник на Ливърпул Глен Джонсън сподели в интервю пред клубния сайт, че настоящият тим на мърсисайдци трябва да направи крачката, която "червените" не успяха да постигнат през 2014 година. Тогава 18-кратните шампиони на Англия бяха лидер в класирането до последно, но изпуснаха инициативата.

"Бяхме достатъчно добър отбор за титлата, както е и през този сезон. За съжаление, ние останахме на крачка от нея, така че се надявам тези момчета да могат да направят последната", смята Джонсън.

"Бяхме достатъчно добър отбор за титлата, както е и през този сезон. За съжаление, ние останахме на крачка от нея, така че се надявам тези момчета да могат да направят последната", каза бившият бек на Ливърпул.
"Мисля, че и двата отбора ще загубят точки. Сити има добър отбор, който може да се справи с натоварения график, но Ливърпул трябва да се фокусира върху себе си. Те трябва да продължават да играят по същия начин и стискам палци Сити да загуби повече точки от тях. До момента за мен е истинска наслада да гледам Ливърпул и се надявам да прескочат летвата""Бяхме достатъчно добър отбор за титлата, както е и през този сезон. За съжаление, ние останахме на крачка от нея, така че се надявам тези момчета да могат да направят последната", смята Джонсън.

Той коментира и ожесточената битка с "небесносините" от град Манчестър: "Мисля, че и двата отбора ще загубят точки. Сити има добър отбор, който може да се справи с натоварения график, но Ливърпул трябва да се фокусира върху себе си. Те трябва да продължават да играят по същия начин и стискам палци Сити да загуби повече точки от тях. До момента за мен е истинска наслада да гледам Ливърпул и се надявам да прескочат летвата."

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах бе "скастрен" от майка си заради снимка със секси фенка (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички