ВИДЕО: Манчестър Юнайтед представи новото си попълнение

Крилото на Суонзи Сити Даниел Джеймс бе официално представен като играч на Манчестър Юнайтед. Уелсецът акостира на „Олд Трафорд" за сума от 15 млн. паунда, която може да набъбне до 18 млн. в зависимост от представянето му. Джеймс и мениджърът Оле Гунар Солскяер акцентираха върху това, че обстановката в Юнайтед ще бъде перфектна за играча и неговото развитие във футбола.

"Това е един от най-хубавите дни в живота ми. Висшата лига е най-доброто първенство и Манчестър Юнайтед е перфектното място за мен да израсна като играч. Нямам търпение да започна работа с Оле", бяха първите думи на играча.

Играчите, носили номер 7 след Роналдо, се спрявят трагично

Играчите на Манчестър Юнайтед, които получават звездния номер 7 в клуба след напускането на Кристиано Роналдо, се представят доста слабо в англий...

"Даниел притежава страхотни качества - невероятна бързина, работна етика, поглед в играта. Той направи силен сезон със Суонзи и притежава всички качества да стане играч на Манчестър Юнайтед. Това е перфектното място за него да израсне и се радвам, че избра нас", коментира Солскяер.

Междувременно ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило запитване към Барселона за техен футболист (подробности четете тук).

When it comes to discussing Ole and our ambitions, @Daniel_James_97 nails it! 🔨

If you like this, you'll ♥️ his first full interview with us 📲

— Manchester United (@ManUtd) June 12, 2019

Още по темата

Please select answer!