Солскяер обяви причината за проваления трансфер на Холанд в клуба


Солскяер обяви причината за проваления трансфер на Холанд в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

3594 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер проговори за проваления трансфер на Ерлинг Холанд в клуба. Както е известно, нападателят на РБ Залцбург беше приоритетна цел на английския гранд, но премина в германския Борусия (Дортмунд). Солскяер потвърди слуховете, че Юнайтед се е разминал с младата звезда заради агента си Мино Райола. Подробности вижте в този материал.

"Ясно е, че ние не искаме да пилеем пари. Важен е здравият разум. Когато привличате играч, трябва да държите ситуацията под контрол. Не трябва да се разрешава на агентите да диктуват условията си за откупна клауза и всичко останало", заяви треньорът на "червените дяволи", цитиран от ESPN.

Както е известно, нуждата от нападател в манчестърския гранд е по-голяма от всякога, след като голмайсторът им Маркъс Рашфорд контузи гърба си. Говори се, че от Юнайтед обмислят да привлекат нападател от Серия А за заместник на английския национал. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички