След драмите в Челси: Кой ще е №1 на вратата на "сините"?


След драмите в Челси: Кой ще е №1 на вратата на "сините"?
Снимка: Guliver/GettyImages

2264 0

Голямата драма в Челси с вратарския пост продължава да е актуална тема в Лондон. Както е известно, след скандала между Кепа Арисабалага и Маурицио Сари във финала за Купата на Лигата, на вратата на "сините" в мача с Тотнъм беше Вили Кабайеро. Решението беше взето от играчите, но сега мениджърът на тима ще възстанови йерархията на вратарския пост на "Стамфорд Бридж".

"Разбира се, че Арисабалага остава първи избор за вратата на Челси. Смятам, че това е правилното решение. Факт е, че допусна сериозна грешка, но това е окончателното ми решение - ние сме един отбор, а не отделни единици. Време е да сложим край на темата", заяви Сари преди следващия двубой на Челси.

Кепа отказа да бъде сменен в 120-ата минута на мача, като идеята на италианския специалист беше Кабайеро (който е добър при отразяването на 11-метрови наказателни удари) да застане на вратата за дузпите срещу Сити. Испанецът отказа, а след това не спаси нито едно от изпълненията на играчите на "гражданите".

"Кепа ще се завърне на титулярното място, но не знам дали ще е този уикенд, или следващия. Когато си млад, можеш да правиш подобни грешки, но най-важното е да ги проумееш. Темата е затворена", заяви Сари. Голямата звезда на тима - Еден Азар, имаше много любопитен и дори забавен коментар на ситуацията (вижте думите му тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички