Серхио Агуеро се развихри, вкара 4 за разгром срещу Лестър


Серхио Агуеро се развихри, вкара 4 за разгром срещу Лестър
Снимка: Getty Images/Gulliver

908 0

Манчестър Сити победи с 5:1 отбора на Лестър на "Етихад" в среща от 27-ия кръг на Висшата лига. Четири гола за "гражданите" отбеляза Серхио Агуеро, а Стърлинг откри резултата в 3'. За Лестър се разписа Джейми Варди в 24'.

Отборът на Пеп Гуардиола направи ударна начало и още в 3' излезе напред в резултата. Де Бройне със страхотно центриране намери Стърлинг, който намери пространство и вкара за 1:0. В 24' след неочаквана грешка на домакините, Варди успя да се измъкне, преодоля и вратаря, за да изравни резултата. До края на полувремето "гражданите" имаха няколко добри възможности за нов гол. В 33' Де Бройне завърши удар от границата на наказателното поле, но Шмайхел спаси. В 41' удар на Стърлинг бе блокиран от защитник на лисиците. 

През второто полувреме Серхио Агуеро реши да напомни за себе си, вкарвайки 4 гола. Още в 48' се възползва от пас на Де Бройне и чукна топката за 2:1. В 53' белгиецът направи своя хеттрик от асистенции, а Агуеро преодоля по страхотен начин стража на Лестър. В 77' Шмайхел направи много груба грешка, подарявайки топката на съперника си и аржентинецът оформи хеттрик. В 90' Агуеро продължи головото си шоу с невероятно попадение, с удар от границата на наказателното поле и първо отбивайки се в напречната греда, за да влезе в мрежата на гостите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички