Рафа Бентиес предпочита да води Нюкасъл пред Арсенал


Рафа Бентиес предпочита да води Нюкасъл пред Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1349 0

Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес призна, че е поласкан от интереса на Арсенал, но с уточнението, че иска да продължи започнатото на "Сейнт Джеймсис Парк". След победата на "свраките" над "артилеристите" с 2:1 в неделя, експертът на ВВС Дани Мърфи посъветва лондончани да разгледат кандидатурата на 58-годишния Бенитес, който с ограничен бюджет твори чудеса в Нюкасъл.

Самият Бенитес е поласкан, че го спрягат за наследник на Арсен Венгер, но предпочита да продължи проекта, с който се захвана преди две и половина години.

"Разбира се, такива разговори те правят горд, но хората понякога не осъзнават колко важен е опитът, особено когато става въпрос за топ клуб. Някои говорят, че трябва да се залага на млад треньор и да му се предостави време. Ако клубът обаче иска бързо да постигне успехи, то се налага да наеме треньор, който познава в детайли Премиършип. Относно нашия проект, ние не се безпокоим по този повод. Остава ми още една година контракт, вече обсъждаме и бъдещето. Нюкасъл иска да остана в клуба с треньорския си щаб, затова ние сме настроени да направим отбора още по-силен", сподели Бенитес, цитиран от Daily Mail.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички