Почетино за грешката на Лорис: Винете мен, аз го карам да играе така


Почетино за грешката на Лорис: Винете мен, аз го карам да играе така
Снимка: Getty Images/Guliver

1699 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че вината е негова за сериозната грешка, допусната от вратаря Уго Лорис в мача със Саутхемптън вчера. Французинът тръгна да дриблира пред вратата си, след като "шпорите" вече бяха останали с човек по-малко на терена и играч на съперника успя да изравни резултата.

"В този момент беше трудно с изгонването. Не е нужно да обвинявате Уго, обвинявайте мен, защото аз исиквам да играе по този начин. Разбира се, такива ситуации може да се случат, но мисля, че отборът показа невероятен дух след това", коментира треньорът на лондонския клуб.

"Имаше няколко ситуации, които можеха да окажат негативно въздействие върху нас, но ние показахме невероятен дух, с помощта на нашите фенове, които бяха невероятни. Щастлив съм, много щастлив заради играчите, феновете и персонала, защото те заслужават да бъдат в различна ситуация от тази, в която живеем през последните няколко седмици. Със сигурност", каза още Почетино. А с какви думи наскоро аржентинецът разгневи футболистите си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички