Почетино: Тотнъм заслужава да бъде критикуван


Почетино: Тотнъм заслужава да бъде критикуван
Снимка: Getty Images/Guliver

1836 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че отборът му заслужава да бъде критикуван след посредственото начало на сезона. Лондончани, които приемат у дома бившия тим на аржентинския специалист Саутхемптън във Висшата лига в събота, се свлякоха в таблицата до седмо място с осем точки от шест кръга, след като отстъпиха на Лестър с 1:2 през уикенда.

"По време на петгодишния ми престой начело на клуба похвалите към Тотнъм не спираха. Сега заслужаваме да бъдем критикувани и приемаме това. Феновете са прави да критикуват отбора…понякога именно критиците могат да ти помогнат да се събудиш и да осъзнаеш, че нещата просто не се получават. Ще се опитаме да променим настоящото си състояние и да започнем да печелим мачове. Представянето ни в определени мачове ми вдъха увереност, че скоро ще се върнем на победния път", заяви аржентинецът.

"В някои мачове водехме в резултата, както срещу Арсенал, Лестър, Олимпиакос – но не успяхме да удържим аванса си. Представянията ни в тези срещи бе идентично на тези от миналата година или дори по-добри. Ако бяхме победили Лестър, когато заслужавахме да спечелим, това бяха още три точки и ние се изкачвахме на трето място в класирането – тогава щяхме да си говорим за фантастичен сезон, фантастично представяне“, допълни Почетино.

През миналата седмица пък бяха обявени 20-те най-ценни футболисти във Висшата лига. На коя позиция е поставен централният нападател на Тотнъм Хари Кейн ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички