Почетино: Играчите ми са герои


Почетино: Играчите ми са герои
Снимка: Guliver/GettyImages

873 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи своите играчи като "герои" за начина, по който се справят с трудностите около новия стадион и изобщо със слабите резултати през последно време. Вчера "шпорите" допуснаха поражение от Ливърпул с 1:2 на "Анфийлд", като Тоби Алдервейрелд си отбеляза автогол в последната минута на срещата.

Това беше пети пореден двубой от Висшата лига за отбора без победа и лондончани вече са само на точка от място извън топ 4.

"В последните седмици се сблъскахме с реалността. Когато някой изказва мнение за клуба или отбора, винаги трябва да отбелязва обстоятелствата. Не могат да съдят Тотнъм само заради начина ни на игра или позицията ни в таблицата. Преди две години се преместихме от нашия стадион на "Уембли", а сега отново ще се местим, когато домът ни най-после е готов. Мисля, че играчите ми са герои заради начина, по който се справят с това и заслужават да им се отдаде дължимото", отбеляза Почетино пред медиите на Острова.

Тотнъм ще изиграе първия си двубой на новия "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" тази сряда в лондонско дерби с Кристъл Палас. Как Почетино коментира разликите между Ливърпул и Тотнъм - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички