От последните минути: Реал Мадрид прати сериозна оферта за две звезди на Челси


От последните минути: Реал Мадрид прати сериозна оферта за две звезди на Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

3766 0

Ръководството на Реал Мадрид ще се опита да осъществи няколко сделки на трансферния пазар до края на летния прозорец, като според "Daily Mail" "кралския клуб" е изпратил конкретна оферта за две от звездите на Челси.

Това са вратарят Тибо Куртоа и крилото Вилиан, като "белия балет" е оценил дуото на 100 милиона паунда. Все още обаче не е ясно дали лондончани ще приемат офертата, след като вече отказаха оферта за 65 милиона паунда за Вилиан.

На тази сума е оценен бразилският национал, докато за Куртоа Реал Мадрид не е готов да плати повече от 35 милиона паунда. Причината за това е, че белгийският ас е в последната година на своя договор. Той изтича през лятото на 2019 година и категорично вратарят отказва да го поднови.

Очаква се до края на трансферния прозорец Челси да продаде и двамата, като с това да финансира собствената си селекция. Лондончани ще се насочат към Джордан Пикфорд, ако Куртоа напусне, а Антони Марсиал е основна трансферна цел, въпреки че Манчестър Юнайтед отказва да го даде на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички