Оперираха Серхио Агуеро, участието му на Мондиала в Русия е под въпрос


Оперираха Серхио Агуеро, участието му на Мондиала в Русия е под въпрос

1643 0

Нападателят на Манчестър Сити и Аржентина Серхио Агуеро се е подложил на хирургическа интервенция, което бе потвърдено и от самия играч в социалните мрежи. През този сезон голмайсторът на "гражданите" има 30 гола във всички турнири, въпреки че в последните два месеца бе предимно извън терена.

Той се върна в игра при поражението от Манчестър Юнайтед, когато получи тежък шут с бутоните от Ашли Йънг, но не последва отсъждане за дузпа. След това Хосеп Гуардиола заложи на него и в мача с Ливърпул от 1/4-финалния реванш в Шампионска лига, а в мача с Тотнъм Агуеро бе заменен. Самият мениджър на новия шампион на Англия пък потвърди, че травмата е получена в следствие шутът на Йънг.

Медиите в Англия пишат, че Агуеро ще трябва да се възстановява около месец, което значи, че мачовете на Острова за него приключват. Главната цел на аржентинеца остава пълното възстановяване за предстоящото Световно първентсво в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички