Обамеянг в Ливърпул ще остане само блян за феновете


Обамеянг в Ливърпул ще остане само блян за феновете
Снимка: Guliver/GettyImages

2161 0

Пиер Емерик Обамеянг е в трансферната листа на много отбори, като дори се заговори за Ливърпул. Информацията гласеше, че Юрген Клоп е готов да плати 61 милиона паунда за нападателя на Борусия (Дортмунд), но това се оказа фалшива информация, по данни на Пол Джойс - журналист, който пише за различни издания на Острова, включително "The Telegraph" и "Liverpool Echo".

Според него и още няколко от неговите колеги, самият Клоп няма намерение да се бори за нападателя, тъй като са били в обтегнати отношения по време на съвместния им престой в Борусия. Информацията е малко странна, тъй като именно германският специалист взе габонеца на "Сигнал Идуна Парк", а освен това нападателят няколко пъти се е изказвал ласкаво за бившия си треньор.

Други източници пък сочат, че на от лагера на нападателя подават различни информации на медиите, за да вдигнат акциите на нападателя. Причината за това е, че интересът от страна на ПСЖ към неговите услуги рязко намаля, след като двете страни вече се бяха разбрали за личните условия на Обамеянг и се очакваше само формален подпис.

Ръководството на ПСЖ обаче прекрати всякакви преговори с надеждата, че ще може да осигури на Унай Емери услугите на Кристиано Роналдо - дългогодишен блян на катарските собственици на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички