Трансферният пазар в следващите седмици: Затишие пред буря


Трансферният пазар в следващите седмици: Затишие пред буря
Снимка: Gulliver/GettyImages

2880 0

Летният трансферен прозорец беше в разгара си, въпреки че официално сделките могат да бъдат завършени на 1-и юли. Алваро Мората, Хамес Родригес, Пиер Емерик Обамеянг и много други футболисти бяха напът да бъдат трансферирани през изминаващата вече седмица, но новината, че Кристиано Роналдо иска да напусне Реал Мадрид "замрази" всички сделки на големите европейски клубове.

Португалецът, по информация на различни медии, е твърдо решен да напусне "Сантиаго Бернабеу", а това спря засега плановете на отбори като "белия балет", ПСЖ, Манчестър Юнайтед и други, които са зависими от действията на тези три клуба.

В следващите дни ще бъде решено бъдещето на португалеца, като предпочитаната за него дестинация е Манчестър Юнайтед. Със сигурност сумата, която ще иска Реал за него, е над 100 милиона евро, като "червените дяволи" и ПСЖ изглеждат готови да я платят.

Всички отбори обаче изчакват развитието около трансфера на Роналдо, за да направят своите сделки. Обамеянг е в изчаквателна позиция за преминаването си в ПСЖ, докато Алваро Мората засега остава на "Сантиаго Бернабеу", след като Реал замрази преговорите с Юнайтед.

Очаква се в момента, в който бъде разрешен казуса с Роналдо, отборите бързо да финализират подготвяните си сделки. Очакванията на анализаторите на трансферния пазар е в момента, в който Кристиано реши окончателно бъдещето си, да има сериозен ефект "домино" при другите сделки. Част от най-интересните такива са свързани с Марко Верати (Ювентус, Барселона), Обамеянг (ПСЖ, Милан), Лукас Моура (Ювентус, Арсенал, Ливърпул) и много други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички