Моуриньо защити Погба от критики и го похвали след победата срещу Борнемут


Моуриньо защити Погба от критики и го похвали след победата срещу Борнемут
Снимка: Getty Images/Guliver

1377 0

Проблясъци на затопляне в отношенията между менджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и звездата на тима Пол Погба. След победата срещу Борнемут португалецът похвали играча си и се разграничи от критиките на Пол Скоулс към французина. 

"Не съм съгласен с отправената критика от него. Съгласен съм, че представянето срещу Уест Бромич като цяло не бе на ниво, с това съм съгласен", заяви Моуриньо. 

Относно представянето му в мача с Борнемут, където Погба бе избран за Играч на мача: "Представянето му бе на топ ниво, много добре. очевидно същото бе и срещу Манчестър Сити с два гола. Не съм много добър в тези награди, тъй като съм мениджър на отбор, а не на един футболист. Не съм голям фен на това отличие, но смятам, че Погба напълно заслужено го получава. Срещу Манчестър Сити той бе феноменален, а днес също игра много добре. Правилен избор".

"Всеки от тези играчи показа, че може да заслужи място в титулярния състав в събота. Отборът игра добре. Това бе едно чудесно, професионално и отговорно представяне. Имаше желание да бележим, имаже желание и да се отбраняваме срещу този доста бърз съперник", допълни още Моуриньо. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички