Моментът, в който напрежението между капитана на Ливърпул и Юрген Клоп ескалира (ВИДЕО)


Моментът, в който напрежението между капитана на Ливърпул и Юрген Клоп ескалира (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2933 0

Манчестър Юнайтед и Ливърпул определено не изиграха едно от най-интересните дербита помежду си, но любопитните моменти в мача не липсваха. Такъв бе и мигът, в който се появи известно напрежение между мениджъра на мърсисайдци - Юрген Клоп, и капитана на тима Джордан Хендерсън.

Полузащитникът бе изваден от игра в 72-рата минута, като на негово място се появи Джердан Шакири, който се бе превърнал в герой за "червените" в предишния мач срещу Юнайтед. Смяната обаче очевидно не се понрави на Хендерсън, който напусна терена до известна степен ядосан.

Халфът, умишлено или не, не погледна към своя селекционер при излизането му от терена, и се отправи директно към резервните скамейки. Това обаче не се хареса на Юрген Клоп, който впоследствие "скастри" своя играч за това, че не го е поздравил след напускането на терена, и все пак се поздравиха.

Двубоят се характеризира с множеството контузени играчи, като само през първата част, в рамките на 20 минути, четирима футболисти бяха сменени принудително (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички