В чий свят Фил Джоунс е по-добър защитник от Върджил ван Дайк?


В чий свят Фил Джоунс е по-добър защитник от Върджил ван Дайк?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2065 0

Тази неделя любителите на футбола ще станат свидетели на най-голямото дерби в Англия. Манчестър Юнайтед посреща на своя "Олд Трафорд" Ливърпул в най-интересния и чакан сблъсък във всеки един сезон на първенството.

Няма значение дали един от двата отбора се бори за титлата, или се намира в слаба форма, дойде ли ред на двата най-успешни отбора на Острова да се срещнат, всичко се забравя и погледите се съсредоточават върху 22-мата на терена.

Легендата на "червените дяволи" Неманя Видич направи любопитно изказване, като заяви, че в момента бившият му тим разполага с най-добрите защитници. Няма спор, че 20-кратните шампиони на Англия се справят отлично под ръководството на Оле Гунар Солскяер, но все още имат проблеми в отбрана. Въпреки това Видич вярва, че Юнайтед няма да има проблеми в защита.

КЛОП: ЮНАЙТЕД ТРЯБВА ДА НАЗНАЧИ ЗА ПОСТОЯННО СОЛСКЯЕР

"Мисля, че Фил Джоунс се справи отлично в последните мачове. Той е страхотен футболист. Крис Смолинг, Ерик Баи, Виктор Линдельоф - всичките се справят отлично, а в такъв мач всеки иска да се докаже. Казвал съм го и преди - колкото и слабо да играе Манчестър Юнайтед, никога не бих взел играч от Ливърпул или Челси просто, защото те нямат по-добри защитници от нашите", заяви Видич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички