Дербито на Англия или дербито на "контузиите": Четири принудителни смени за 20 минути!


Дербито на Англия или дербито на "контузиите": Четири принудителни смени за 20 минути!
Снимка: Getty Images/Guliver

1368 0

Дербито на Англия - Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул, тече с пълна сила, но зарядът на големия сблъсък сякаш дойде малко в повече за играчите на терена. След само 45 минути игра мениджърите на двата отбора бяха принудени да извършат общо четири принудителни смени - три за "дяволите" и една за мърсисайдци.

Всичко започна в 20-тата минута на двубоя, когато Маркъс Рашфорд и Андер Ерера изпитаха физически болки. Нападателят на "червените" все пак остана на терена, но за испанеца това бе краят на двубоя, а на негово място се появи Андреас Перейра.

Четири минути по-късно лошите новини за домакините продължиха. Хуан Мата също получи контузия и се наложи да бъде заменен принудително от Джеси Лингард. Влезлият в игра Лингард обаче също получи контузия около пет минути преди края на първото полувреме, и бе заменен от Алексис Санчес.

За Ливърпул играта трябваше да напусне едно от остриетата в атаката им - Роберто Фирмино. Бразилецът получи болки в областта на глезена, а Юрген Клоп също бе принуден да погледне към резервната скамейка. Неговият избор бе Даниел Стъридж.

Двубоят може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички