Играч на Ливърпул: Мачът с Манчестър Юнайтед подейства като отправна точка за кариерата ми


Играч на Ливърпул: Мачът с Манчестър Юнайтед подейства като отправна точка за кариерата ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1427 0

Футболистът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд заяви, че е забравил грешките си на "Олд Трафорд" преди утрешното дерби срещу Манчестър Юнайтед . "Червените дяволи" надиграха мърсисайдци през изминалата кампания с 2:1, а Маркъс Рашфорд реализира двете попадения за Юнайтед през зоната на младия защитник.

"Все още се сещам за този мач и как повлия той на кариерата ми – мачът с Манчестър Юнайтед действа като отправна точка за кариерата ми, защото ми помогна да разбера къде съм сбъркал, за да повтарям грешките си. Имах нужда да използвам тези грешки като мотивация и да бъда по-добър в отиграванията си на терена“, заяви Александър-Арнолд.

Талантливият футболист сподели, че е обсъдил грешките си с мениджъра на "червените" Юрген Клоп и той, както и треньорите от школата, са му помогнали в труден момент, като са му вдъхнали увереност за бъдещето. ,,Те просто бяха до мен в онези трудни моменти, а това бе ключов за моя прогрес след това. Най-трудно ми бе да преглътна загубата от Юнайтед тогава, но последва и поражението във финала на Шампионска лига, където очевидно бе по-тежко за преглъщане“, завърши Александър-Арнолд. Манчестър Юнайтед приема у дома Ливърпул на "Олд Трафорд" от 16:05 часа в неделя.

Какво е мнението на Юрген Клоп преди дербито - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички