Ливърпул без двама срещу Борнемут, Мане е под въпрос


Ливърпул без двама срещу Борнемут, Мане е под въпрос
Снимка: Guliver/Getty Images

877 0

Отборът на Ливърпул няма да може да разчита на Натаниъл Клайн и Деян Ловрен за предстоящия сблъсък с Борнемут, докато Садио Мане остава под въпрос за мърсисайдци.

Проблемите с контузени пред мениджъра Юрген Клоп се увеличиха, след като стана ясно, че централният защитник Джо Гомес ще пропусне следващите шест седмици, след като получи фрактура на глезена в двубоя с Бърнли от междинния кръг във Висшата лига.

"Той няма да е на разположение. Деян е със сътресение и все още не е възстановен. Клайн е извън игра от две седмици. Не е нещо сериозно, но не тренира с нас, затова няма да разчитаме и на него срещу Борнемут", заяви Клоп.

Нападателят Мане също вероятно ще пропусне гостуването на "черешките" поради рана на крака, получена по време на градското дерби с Евертън. "Садио започна постепенно да тренира, но едва ли ще бъде готов за мача. Надявам се да премине фитнестеста, който му изготвихме днес", завърши Клоп. Ливърпул заема втора позиция във временното класиране и е на две точки от лидера Манчестър Сити.

Наскоро бранителят на мърсисайдци Ван Дайк разказа история от 2012 година, когато едва не умира. Прочетете историята в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички