Лестър строи най-модерната тренировъчна база в света (СНИМКИ)


Лестър строи най-модерната тренировъчна база в света (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1458 0

Плановете на ръководството на Лестър да разшири тренировъчната база на клуба, означава, че те ще построят най-развитата и модерна нова база в света. За това се хвалят лично от TRP Consulting пред "Leicester Mercury". Фирмата е от град Манчестър и към момента се грижи изцяло за инфраструктурата на Хъдърсфийлд.

От ръководството на Лестър са пожелали базата им да бъде построена с качеството и материалите, с които "TRP Consulting" са построили тренировъчната база на Тотнъм, новата трибуна на "Анфийлд", както и корт №1 на Уимбълдън.

Базата на "лисиците" ще се простира на 185 акра земя, ще има 12 игрища в реален размер, няколко по-малки, както и отделни зони за различни видове тренировка, които ще бъдат изградени насред природата в малка гора, която попада в площта на Лестър. Също така ще има и сграда, в която ще има друго игрище, както и множество екстри.

РАЗКРИХА ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА С ПРЕЗИДЕНТА НА ЛЕСТЪР

В момента Лестър тренира на "Белвор Дриве", като тимът е там от 1963 година. Новата сграда обаче ще бъде "едно от чудесата на света", като лично покойният президент Вишай Шриваданапрабха е имал планове да изгради.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички