Лестър или Тръмп е по-голяма сензация?

2016 година наистина поднесе нечувани сензации в света на политиката и спорта. Три събития шокираха човечеството - титлата на Лестър, Brexit и победата на Доналд Тръмп над Хилари Клинтън.

И в трите случая става въпрос за триумф на изненадващата прогноза. Естествено, Лестър бяха най-големите аутсайдери с коефициент 5001 за титла в английската Висша лига.

СНИМКИ: Най-добрите футболни мемета на Тръмп и Клинтън

Победата на Доналд Тръмп над Хилари Клинтът на президентските избори в САЩ шокира мнозина, а футболните фенове не пропуснаха шанса да илюстрират ...

В Обединеното кралство пък прогнозите сочеха, че британците няма да гласуват за излизане от Европейския съюз, но точно това се случи - отново изненадващо и противно на очакванията.

Най-пресен е и примерът с Доналд Тръмп и шокиращо убедителната му победа над Хилари Клинтън.

Букмейкърът Корал изчисли, че хипотетично един залог от 5 паунда на титла за Лестър, "да" на Brexit и победа на Тръмп в президентските избори би донесла на заложилия цели 15 милиона паунда!

Корал уточнява, че коефициентът за титла на Лестър е бил 5001, за "да" на Brexit в деня на референдума - 4, а за победа на Тръмп - 151 (когато е бил обявен за кандидант на Републиканската партия).

Още по темата

Please select answer!