Коен Брамал - вчера "Бентли" го съкрати, днес го взе Арсенал

Водени от примера на Лестър с Джейми Варди, големите английски клубове започнаха да пращат скаути в по-ниските дивизии, а един от тези, които първи си взеха играч от долното ниво, бе мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Французинът, който е известен с усета си към талантливи млади играчи, привлече левия бек Коен Брамал от седма футболна дивизия.

Алексис Санчес се връща в Примера, ако...

Нападателят на Арсенал Алексис Санчес може да стане футболист на Атлетико (Мадрид), съобщават медиите в Испания. Според "Don Balon", Атлетико мо...

Планът е 20-годишният играч да се налага в младежкия тим на Арсенал, но кой знае... Самият факт, че е взет в английски гранд от толкова ниско ниво прави историята на Брамал още по-интересна.

Миналият вторник младокът е бил съкратен от фабриката на "Бентли", в която работел на пълен работен ден, а съдбата пожела днес той да стане футболист на Арсенал.

"Това е наистина лудост, играх за Хеднесфорд Таун, тим, който се състезава в седма лига. Там прекарах пет месеца, а сега съм тук. През изминалите седмици имах проби в Кристал Палас и Шефийлд Уензди, но когато дойдоха от Арсенал, мислех, че това е голяма шега. Миналият вторник бях съкратен от "Бентли Мотърс", а съдбата пожела в сряда да дойде Арсенал и да ми предложи шанс, който приех с две ръце", разкри Брамал на официалното си представяне като играч на Арсенал.

Още по темата

Please select answer!