Коен Брамал - вчера "Бентли" го съкрати, днес го взе Арсенал


Коен Брамал - вчера "Бентли" го съкрати, днес го взе Арсенал

2600 0

Водени от примера на Лестър с Джейми Варди, големите английски клубове започнаха да пращат скаути в по-ниските дивизии, а един от тези, които първи си взеха играч от долното ниво, бе мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Французинът, който е известен с усета си към талантливи млади играчи, привлече левия бек Коен Брамал от седма футболна дивизия.

Планът е 20-годишният играч да се налага в младежкия тим на Арсенал, но кой знае... Самият факт, че е взет в английски гранд от толкова ниско ниво прави историята на Брамал още по-интересна.

Миналият вторник младокът е бил съкратен от фабриката на "Бентли", в която работел на пълен работен ден, а съдбата пожела днес той да стане футболист на Арсенал.

"Това е наистина лудост, играх за Хеднесфорд Таун, тим, който се състезава в седма лига. Там прекарах пет месеца, а сега съм тук. През изминалите седмици имах проби в Кристал Палас и Шефийлд Уензди, но когато дойдоха от Арсенал, мислех, че това е голяма шега. Миналият вторник бях съкратен от "Бентли Мотърс", а съдбата пожела в сряда да дойде Арсенал и да ми предложи шанс, който приех с две ръце", разкри Брамал на официалното си представяне като играч на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички