Клоп: Може ли да спрем да говорим за Салах?


Клоп: Може ли да спрем да говорим за Салах?
Снимка: Getty Images/Guliver

1463 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново бе запитан за формата на Мохамед Салах след вчерашната убедителна победа на "червените" над Цървена Звезда. Двата отбора се срещнаха в третия мач от груповата фаза на Шампионска лига, като домакините от "Анфийлд" спечелиха с 4:0.

Мохамед Салах отбеляза две попадения, което върна темата върху неговата форма. Египтянинът бе критикуван за слабата си форма от началото на сезона, но с двата си гола късно снощи Юрген Клоп се надява темата да бъде затворена.

"Хубавото е, че може би ще спрем да говорим за него поне малко", отговори немският специалист, запитан за играта на Салах. "Не съм се съмнявал (във формата му), нито той се е съмнявал, но ако постоянно задавате този въпрос, вие мислите, че нещо се случва."

Отборът, който отново се превръща в хегемон на Острова

"Не би трябвало постоянно да мислите за това дали той бележи попадения. Това се получава, когато работиш здраво, когато се пласираш добре, твоите съотборници те виждат в правилните моменти, и ако направиш правилните движения, тогава можеш да отбележиш", добавя още Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички