Клоп: Изключително съм доволен, не искам победи с 5:0


Клоп: Изключително съм доволен, не искам победи с 5:0
Снимка: Getty Images/Guliver

1123 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е изключително доволен от своя отбор и представянето му срещу тима на Тотнъм, въпреки че мърсисайдци спечелиха изстрадано мача с късен автогол. Немският специалист подчерта, че предпочита да печели такива мачове, отколкото с красноречива разлика, тъй като това би повлияло на самочувствието на играчите.

"Доволен съм на сто процента. Ако бяхме спечелили с 5:0, което нямаше как да стане, но ако се бе случило, щеше да ни поведе по грешен път и да си повярваме твърде много. Това е нормално, все пак всички сме хора. Още преди девет месеца знаехме каква е мисията. Знаехме, че ще се борим за успех в двата най-важни турнира. За момента вървим по нашия път и момчетата се развиват много", започна Клоп.

Имам чувството, че постоянно трябва да се извиняваме заради миналия сезон, защото хората винаги очакват 100 процента. Трябваше да намерим начин да печелим нашите мачове по-често в сравнение с миналото. За момента това работи. Не смятам, че бележим по-малко в сравнение с миналата година. Не съм правил сметки, но смятам, че съм прав, така че всичко е наред", добави още германецът.

Междувременно мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че не е лесно да отидеш на "Анфийлд" и да превъзхождаш Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички