Клоп: Голът от засада впоследствие накара съдиите да взимат странни решения


Клоп: Голът от засада впоследствие накара съдиите да взимат странни решения
Снимка: Getty Images/Guliver

1749 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че голът на Ливърпул в мача срещу Уест Хям, за който останаха съмнения за засада, е накарал арбитрите на мача да започнат да вземат "странни" решения. Немският специалист все пак подчерта, че равенството е напълно заслужено.

"Имахме добри моменти, след което вкарахме гол, за който ми бе съобщено, че е бил от засада. Това донякъде обяснява второто полувреме, защото си мисля, че реферът е разбрал за грешката си на почивката. Впоследствие видяхме някои много странни ситуации", смята Клоп.

"Те не бяха решаващи, но по този начин се нарушаваше ритъмът. Това определено не ни помогна. Ако аз бях допуснал подобна грешка през първата част, не бих искал да отварям още повече разликата през второто полувреме", подчерта германецът.

"Разбира се, че това не бе най-доброто ни представяне, защото се изправяме срещу трудни съперници. Това беше заслужено равенство. Предстои да видим кои играчи са налични за уикенда и продължаваме напред", завърши Клоп.

Междувременно легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, заяви, че Манчестър Юнайтед разполага с по-добър състав от този на мърсисайдци. Какво каза бранителят - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички