Звезда на Манчестър Сити обяви защо Ливърпул има предимство по пътя към титлата


Звезда на Манчестър Сити обяви защо Ливърпул  има предимство по пътя към титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1418 0

Илкай Гюндоган смята, че Ливърпул има предимство спрямо Манчестър Сити в борбата за титлата във Висшата лига, защото не се бори на четири фронта както "гражданите". Мърсисайдци отпаднаха от месните купи и единственият друг турнир, в който участват е Шампионската лига.

От друга страна, Сити е на финал за Купата на Лигата срещу Челси, а и все още е в играта за ФА Къп. Според полузащитника повечето мачове на Манчестър в крайна сметка могат да натежат в полза на техния конкурент.

"Може би имат предимство спрямо нас, защото имат по-малко мачове и турнири, за които да мислят, а добре знаем колко по-добре се играе, когато не си обременен. Добре е, когато играеш само събота и неделя, а през седмицата имаш възможност да починеш и да се подготвиш за следващия противник, но ситуацията е такава каквато е.

ПРОБЛЕМИТЕ В ЗАЩИТАТА НА ЛИВЪРПУЛ НЯМАТ КРАЙ

Не е нещо, което можем да променим - ние трябва да изиграем нашите мачове, а те техните и ще видим накрая", заяви Гюндоган пред репортери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички