Хосеп Гуардиола намери слабото място на Манчестър Сити след двете загуби


Хосеп Гуардиола намери слабото място на Манчестър Сити след двете загуби
Снимка: Getty Images/Guliver

2861 0

Мениджърът на лидера във Висшата лига Манчестър Сити Хосеп Гуардиола знае, че тимът му има слаба страна в своята игра и е готов да работи върху проблема максимално бързо. Според испанецът момчетата му не могат бързо да се отърсат от шока, че са получили гол и веднага след това получават втори.

В уикенда те имаха преднина от 2:0 след края на първото полувреме срещу Манчестър Юнайтед, но в началото на втората част Пол Погба се разписа два пъти в рамките на 97 секунди, за да помогне за победата. През седмицата пък Ливърпул се възползва от грешките в защитата след отбелязан гол и нанизаха три за 16 минути.

Подобен бе и сценарията при първата загуба на Сити за сезона - на "Анфийлд" през януари, когато срещата завърши 4:3 в полза на мърсисайдци.

"Много пъти съм си мислил за това. Много мачове съм изпускал в Шампионска лига заради бързото допускане на поредни попадения. И в Барселона ми се е случвало - 0:0 в 77', в 90' - 3:0. Може би вината е в мен, трябва да помисля над това. 

Ако погледнете статистиката - ние сме най-добри в Англия в момента. Най-много вкарани голове, най-малко допуснати голове. Лошото е, когато един отбор илиза срещу нас, прави 4 положения и от тях вкарва 3. Това е лошо за нас и е много сложно за обяснение след това", коментира Хосеп Гуардиола. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички