Гуардиола: Не е реалистично да мислим за титла


Гуардиола: Не е реалистично да мислим за титла
Снимка: Getty Images/Guliver

1525 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не бе в настроение след вчерашния обрат срещу неговия тим от страна на Уулвърхемптън с 2:3 на „Молиню". Испанският треньор поздрави своите футболисти за борбата по време на мача, въпреки че „гражданите" играха с човек по-малко още от 12-та минута, когато вратарят Едерсон бе изгонен.

„Не можем да дадем приоритет на другите турнири, защото догодина може да останем извън Европа. Свикнахме да сме на върха, но сега сме далеч и трябва да променим настройката си. Не е реалистично да мислим за Ливърпул, трябва да се насочим към Лестър. Те са пред нас в класирането, имахме шанс да ги изпреварим, но останахме трети", заяви Гуардиола.

„Срещу Уулвс в трудно, имахме аванс, но не успяхме да го запазим. Те се бориха по невероятен начин и тичаха дори в последните минути. Можехме да избегнем тези голове, но отборът се бори и нямам съжаления", допълни мениджърът на Сити. А какво заяви Едерсон точно преди двубоя относно битката с Ливърпул - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички