Гуардиола коментира „незаменимия“ Агуеро


Гуардиола коментира „незаменимия“ Агуеро
Снимка: Getty Images/Guliver

1915 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се надява, че „незаменимият“ Серхио Агуеро ще остане на „Етихад Стейдиъм“ до изтичането на договора му през 2021-ва година. Договорът на аржентинския нападател изтича точно 10 години, след като той премина в светлосинята част от Манчестър.

Агуеро не е започвал мач от първенството за Сити в изминалите 5 срещи, след като лекува контузия. Въпреки че се справи с липсата на 31-годишния нападател през последните няколко срещи, Гуардиола все още казва, че не може да намери начин, по който да смени Агуеро. „Серхио е незаменим. Ще бъде една от най-трудните задачи да го сменим. Имаме още един нападател в лицето на Габриел Жезус и може би ще купим още един човек в атака, но когато Серхио напусне, ще е трудно. Говорих с него и знам какви са му намеренията. Понякогат трябва да вземеш решение, но в повечето случаи играчите решават сами“ каза Гуардиола.

Довечера Серхио Агуеро може да започне като титуляр в мач за Манчестър Сити за пръв път от повече от месец. „Гражданите“ са гости на Уулвърхемптън на „Молиню“. А ето кой играч може да се окаже съотборник на Агуеро съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички