Едерсон: Съперничеството ни с Ливърпул е само на терена


Едерсон: Съперничеството ни с Ливърпул е само на терена
Снимка: Gulliver/GettyImages

2260 0

Едерсон сподели, че съперничеството на Манчестър Сити с Ливърпул остава само на терена и не влияе на взаимоотношенията с бразилските му съотборници в националния отбор на „Анфийлд“. Битката между двата отбора стана по-сериозна в последните няколко години, и Сити и Ливърпул са в момента двете доминантни сили в английския футбол, като възпитаниците на Пеп Гуардиола спечелиха последните две шампионски титли на Висшата лига, докато настоящият лидер в стана европейски клубен шампион за шести път в това време

„Имам добри взаимоотношения не само с Алисон, но и с Фирмино и Фабиньо. Когато почиваме в даден кръг, понякога се събираме и си правим барбекю. Трудно е, имайки предвид натоварения ни график и количеството мачове, да почиваме в един и същи ден, но сме го правили вече няколко пъти. Нашето съперничество е само на терена“, започна той.

„Знаем, че разликата е голяма, но сме длъжни да продължим да си вършим работата. Трябва да продължим да даваме най-доброто от себе си на терена и да печелим. Осъзнаваме, че ще бъде много трудно – Ливърпул прави чудесен сезон, но във футбола всичко е възможно. Трябва да сме готови за всичко“, допълни вратарят.

Междувременно, стана ясно, че Хосеп Гуардиола е устремен към пети сезон с Манчестър Сити, като мисли и за нов договор. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички