Евертън пожела двама играчи на Челси


Евертън пожела двама играчи на Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

2102 0

Ръководството на Евертън подготвя оферти за двама играчи на Челси, като става въпрос за престой под наем, съобщава Mirror. Полузащитникът Рубен Лофтъс-Чийк и нападателят Митчи Батшуай са двамата футболисти, които си е набелязал селекционерът на "карамелите" Марко Силва.

И двамата играчи бяха изпратени под наем през изминалия сезон от Антонио Конте, след като стана ясно, че няма да получават достатъчно игрово време на "Стамфорд Брижд" и бе предпочетено да се обиграват в други отбори. 

Лофтъс-Чийк е в Челси от 2014 година, като има 22 мача за "сините". Той е юноша на отбора, като през миналата кампания игра под наем в отбора на Кристъл Палас.

Митчи Батшуай e в състава на "сините" от 2016 година, когато премина от Олимпик Марсилия в Челси за 40 млн. евро. 24-годишният стрелец има 32 мача за Челси, в които е отбелязал 7 гола, а през миналия сезон игра под наем в състава на Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички