Ето какви проблеми биха спрели Манчестър Юнайтед да привлекат Санчо


Ето какви проблеми биха спрели Манчестър Юнайтед да привлекат Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

4022 0

Най-желаното ново име от феновете на Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“ е това на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. Интересът на „червените дяволи“ към 19-годишния талант не е от вчера и със сигурност ще засили креативността им в предни позиции.

В началото на настоящата седмица Санчо обяви, че иска да напусне „Сигнал Идуна Парк“ през лятото и най-вероятно ще се завърне в Англия през следващата кампания. Борусия Дортмунд искат около 100 милиона паунда за една от звездите си, като сумата може да нарастне до 150 милиона, ако младият футболист се представи силно на предстоящото европейско първенство. Голямата цена на играча е един от проблемите за „червените дяволи“, като ще се наложи те да счупят трансферния си рекорд, за да го вземат в редиците си. Друг много сериозен фактор, който би попречил на Манчестър Юнайтед да осъществи трансфера е възможността отбора да не участва в Шампионската лига за втора поредна година. Джейдън Санчо определено не е играч за Лига Европа и оставащите срещи на „червените дяволи“ ще са от огромно значение за евентуалния трансфер.

Третият проблем, разбира се, представлява конкуренцията. 19-годишният футболист е от Лондон и заяви желанието си да се завърне в родния си град и да заиграе за Челси. А ето кой друг тим също се интересува от младия англичанин и ще се бори за подписа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички