Пореден английски клуб се включва в битката за Джейдън Санчо


Пореден английски клуб се включва в битката за Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Gulliver

5023 0

От Ливърпул са информирали Борусия Дортмунд, че искат да привлекат крилото на тима Джейдън Санчо. Английският национал изрази желание да напусне немския клуб през лятото, като се очаква жълто-черните да искат поне 100 милиона паунда за услугите му.

Мърсисайдци обаче ще срещнат сериозна конкуренция за подписа на 19-годишния талант. Бившият му клуб Манчестър Сити също има желание да го вземе обратно в редиците си, а интерес не липсва и от страна на Манчестър Юнайтед, Челси, Реал Мадрид и Барселона. Причината, поради която Ливърпул се надяват да склонят Санчо да дойде в отбора са приятелските му отношения с някои от звездите в клуба като Трент Александър-Арнолд, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джордан Хендерсън. Самият Юрген Клоп преди време заяви, че ще е доста трудно да надгради настоящия отбор на мърсисайдци, но сподели, че е голям фен на Санчо.

Откакто премина в Борусия Дортмунд Джейдън Санчо се превърна в един от най-впечатляващите млади таланти на Стария Континент. През този сезон английският национал има 12 гола и 14 асистенции в 19 мача за жълто-черните. А ето кой футболист на Ливърпул ще участва на Олимпиадата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички