Джерард коментира отсъствието на Робъртсън и Александър-Арнолд в идеалния отбор на ФИФА


Джерард коментира отсъствието на Робъртсън и Александър-Арнолд в идеалния отбор на ФИФА
Снимка: Getty Images/Gulliver

5838 0

През вчерашния ден стана ясно кои са Най-добър треньор, Най-добър играч и Най-добър състав за 2019 година според ФИФА. Решението наградата да се връчи на Лионел Меси, както и избраниците в Отбора на годината обаче доведе до много коментари.

Един от най-задаваните въпроси е какво място има Марсело като ляв защитник и Серхио Рамос като десен такъв в Идеалния отбор, при положение, че през миналата кампания Реал Мадрид бе бледо копие на това, което показа трите сезона преди това.

Напълно нормално щеше да е ако бранителите на Ливърпул Андрю Робъртсън и Трент Александър-Арнолд да бяха заменили двойката от Реал Мадрид. Двамата имаха отличен сезон както в атака, така и в защита. Поради тази причина те бяха похвалени от легендата на мърсисайдци Стивън Джерард, който качи снимки и на двамата в официалната си страница в Instagram и написа:

"Ние знаем, за това няма значение", като добави емотикони "планетата Земя" и "ръкопляскане".

А в каква благотворителна кампания обеща да се включи Треньор №1 на 2019 година Юрген Клоп, ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички