Окслейд-Чембърлейн отговори на въпроса "Егоист ли е Мо Салах?" (ВИДЕО)

Звездата на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн показа огромното си чувство за хумор пред камерите на "ВВС". Английският национал отговори на няколко любопитни въпроса, като играта се състоеше в това да довърши започнатато изречение.

В първата част той коментира мениджъра Юрген Клоп. След това интервюиращият започна изречението "Мо Салах не е егоист, защото...", а отговорът на Чембърлейн бе:

Клоп разкри: Салах се чудел за Ливърпул, страхувал се от Мане

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че когато е преговарял с Мохамед Салах за трансфер на "Анфийлд", му се е наложило да го убеждава, че Са...

"Не е егоист? Шегувате ли се с мен? Този човек не ни подава топката. Луди ли сте? Питайте Садио! Не, Мо Салах не е егоист, защото той е реализатор. Той трябва да вкарва. Не можем да очакваме да ни подава през цялото време. Той трябва да вкарва. Начинът, по който играе, ни печели мачове и той прави това, което трябва да прави. Той вкарва, ние печелим и аз съм щастлив. Мо, прави каквото си искаш."

В най-скоро време пък Мохамед Салах вече може да не е най-високоплатеният играч на Ливърпул. Кой ще го изпревари ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!