Ключов титуляр на Ливърпул с контузия след дербито с Челси


Ключов титуляр на Ливърпул с контузия след дербито с Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

8244 0

Крилото на европейския шампион Ливърпул Садио Мане е с контузия след трудната победа над Челси в дербито на кръга от Висшата лига. Това потвърди мениджърът на "червените" Юрген Клоп след края на мача.

Мане бе заменен в 71-вата минута, веднага след попадението на Челси, което отне от фокуса върху сенегалеца. След мача обаче се забеляза, че Мане се прибира към съблекалните накуцвайки. Немският специалист описа контузията като "ужасна комбинация".

"Садио получи удар в костта около коляното. Той опита всичко, но имаше една контраатака, при която в друг ден Мане щеше да достигне до топката, но не и днес. Трябваше да го извадим от игра", сподели Клоп.

По всяка вероятност Мане ще остане извън сметките на Клоп за предстоящия мач срещу МК Донс за Карабао Къп. Двубоят, който е насрочен за сряда вечерта, най-вероятно ще бъде използван от немския специалист, за да даде почивка на титулярите си и да включи в игра част от резервите на тима.

Междувременно Юрген Клоп разказа как Мохамед Салах е имал опасения дали ще бъде титуляр на "Анфийлд" преди да премине в клуба, а причината е била Садио Мане (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички