Бивш играч на Юнайтед: Този клуб съсипва играчите си, всички регресират


Бивш играч на Юнайтед: Този клуб съсипва играчите си, всички регресират
Снимка: Getty Images/Guliver

3059 0

Бившият английски национал Майкъл Оуен разкритикува Манчестър Юнайтед заради влиянието, което има клубът върху играчите си. Бившият нападател, който е юноша на Ливърпул, игра на "Олд Трафорд" 3 сезона в периода 2009-2012 година.

"Футболистите в Манчестър Юнайтед регресират. Това е най-тревожният аспект в настоящата ситуация. Алексис Санчес беше най-добрият играч във Висшата лига в продължение на два или три сезона. Как бихте могли да преминете от онова ниво до това, на което играе сега?", започна Оуен, цитиран от goal.com.

"За нито един футболист, който Юнайтед купи през последните 6-7 години, не може да се каже: "Да, той се развива, става все по-добър и по-добър". В този отбор играчите или остават на същото ниво, или регресират. Историите на Санчес и Анхел ди Мария не са случайни. Нещо принципно не работи в клуба. Юнайтед трябва да се справи с този проблем, преди да похарчи поредните 100 милиона", категоричен е англичанинът. А кои играчи, според Рио Фърдинанд, никога не е трябвало да играят на "Олд Трафорд" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички