Фърдинанд избухна след резила, назова 6 играчи, които никога не е трябвало да са част от Юнайтед


Фърдинанд избухна след резила, назова 6 играчи, които никога не е трябвало да са част от Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

8644 0

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд бе разочарован от поредния мач на тима с незадоволителна игра и слаб резултат - загубата от Бърнли с 0:2. Той разкритикува начина, по който се работи с попълненията в клуба и дори назова 6-има играчи, които никога не е трябвало да са на "Олд Трафорд".

"Играчите които взимаме, вижте играчите, които взимаме в последните 7 години. Това е една линия, която продължава да върви надолу. Погледнете някои от играчите, които са били тук - Маркос Рохо, Фалкао, Фелайни, Шнайдерлин, Дармиан, Мемфис Депай. Тези играчи някога изобщо били ли са всъщност играчи на Юнайтед? Заради различни причини - психика, качества, способности, стил на игра, някога били ли са играчи на Юнайтед?" - избухна Фърдинанд.

Защитникът от близкото минало повдигна и въпроса кой изобщо привлича тези играчи - дали мениджърът, който е начело, или клубът. Той отбеляза и че най-добрите играчи на отбора този сезон са момчетата от школата. А какво е нужно на Юнайтед, за да излезе от кризата - вижте отговорът на Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички