Въпреки подкрепата от борда, Солскяер е фаворит на букмейкърите за уволнение


Въпреки подкрепата от борда, Солскяер е фаворит на букмейкърите за уволнение
Снимка: Getty Images/Guliver

1805 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е фаворит на букмейкърите на Острова да бъде следващият уволнен мениджър от Висшата лига. Снощи „червените дяволи“ записаха срамно поражение като домакин от Бърнли с 0:2. Поради тази причина коефициентите за уволнение на норвежеца след снощи паднаха значително.

Според William Hill коефициентът за уволнение на Солскяер вече е 8/11. BetFair и PaddyPower дават по 2/1 за освобождаване на норвежкия специалист в близкото бъдеще. По този начин Солскяер се нареди пред наставника на Борнемут Еди Хау, който получава коефициент 7/4 (според William Hill) и треньора на Астън Вила Дийн Смит с коефициент 3/1 (отново според William Hill).

Манчестър Юнайтед се намира в неприятна поредица, след като във вчерашната вечер записа втора поредна загуба във Висшата лига. В неделя „червените дяволи“ отстъпиха на Ливърпул с 0:2, като в момента отборът е загубил 3 от последните си 4 срещи в първенството. 46-годишният Солскяер заяви, че представянето във вчерашната вечер не е бил задоволително. А ето какво каза за вчерашния резил бившият играч на отбора Рио Фърдинанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички