Защо според Гризман Барселона се издъни в Шампионска лига?


Защо според Гризман Барселона се издъни в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2341 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман, който играе там под наем от Барселона, сподели мнението си за провала на каталунците в Шампионска лига. Както е известно, тимът на Шави Ернандес загуби с 0:3 последния си мач в групата - срещу Байерн в Мюнхен, и отпадна от турнира. Напролет "синьо-червените" ще играят в Лига Европа.

"Удивително е, защото Барселона винаги е играла в Шампионска лига и е влизала в плейофите много години подред. Много неща се промениха. Лео Меси напусна, а той беше много важен за Барселона. След това треньорът беше сменен... Трябва да се прояви търпение и да се даде кредит на доверие на тези, които работят в клуба", заяви французинът за "Movistar".

За самия Гризман нещата в Шампионска лига се развиват много добре. Тимът му се класира за плейофите, а самият той помогна с гол и асистенция в мача срещу Порто (3:1). Именно заради тези свои действия нападателят е номиниран за най-добър играч на седмицата в Шампионска лига. Конкуренти са му Килиан Мбапе от ПСЖ, Арнаут Данджума от Виляреал и Жонатан Иконе от Лил. А тегне ли проклятие над Барселона и ако - да, какво е то, четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички