Клоп скочи на журналист: „Направи ми услуга и задай свой собствен въпрос“ (ВИДЕО)


Клоп скочи на журналист: „Направи ми услуга и задай свой собствен въпрос“ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1009 0

В момента Юрген Клоп се намира под огромно напрежение, особено като се има предвид в каква форма се намира Ливърпул от началото на сезона. Мърсисайдци в момента се намират на десетата позиция във Висшата лига, на 14 точки зад Арсенал и на 13 зад шампиона Манчестър Сити.

Относно формата на "червените" в момента, Юрген Клоп заяви, че на отбора му липсва „искра“.

Следващата среща на Ливърпул е в Шампионска лига, като отборът ще се изправи срещу Рейнджърс на 12-и октомври. Пресконференцията преди мача не мина без напрежение.

„Чух фразата след мача срещу Арсенал, че Ливърпул 'има нужда от искра', какво чувствате…“, започна журналист, преди да бъде прекъснат.

„Кой каза това“, попита Клоп.

„Диди Хаман“, беше отговорът на въпроса.

"О, страхотно", саркастично отвърна Клоп, "Той е фантастичен източник. Уважаван навсякъде", продължи наставникът на мърсисайдци.

„Бивш полузащитник на Ливърпул е, очевидно“, каза репортерът.

„Това не ви дава право да казвате каквото искате, особено когато нямате представа“, отвърна Клоп.

Накрая, задавайки въпроса си, журналистът каза: „Ами, аз Ви питам, чувствате ли, че имате нужда? Искам да кажа, къде виждате искра, ако имате нужда от това"?

„Всъщност не мисля, че Диди Хаман заслужава да използвате фразата му, за да ми зададете въпрос. Направи ми услуга и задай свой собствен въпрос“, отговори Клоп.

„Тогава няма да използваме тази фраза. От какво чувствате, че се нуждаете“, започна журналистът, но отново беше прекъснат.

„Опитайте се да зададете въпрос, без да използвате думата „искра“, това е предизвикателството“, добави бившият наставник на Борусия Дортмунд.

„Не съм използвал „искра“. От какво чувствате, че имате нужда, за да си върнете инерцията, Юрген", попита журналистът.

„Трябва да продължим да се борим. Това няма да стане за една нощ и особено, когато погледнете играта на Арсенал“, Клоп най-накрая реши да даде отговор на въпроса.

До всичко това се стигна, след като, говорейки пред "talkSPORT", Хаман каза: „Този отбор на Ливърпул изглежда уморен, движат се като пешеходци и просто изглеждат плоски. Не съм сигурен откъде ще дойде искрата. Те победиха Рейнджърс преди няколко дни. Очевидно са много по-добри от тях. Вярвам, че ще знаят откъде ще дойде искрата, но дали това е краят на една ера“, запита се Хаман.

„Не бих ги отписал, но въображението ми не ми позволява да видя откъде ще дойде искрата през следващите няколко седмици".

Отборът на Клоп има шанс да излезе от групата си в Шампионска лига, ако спечели в Глазгоу, а Наполи победи Аякс. Положението в Ливърпул обаче далеч не е розово, особено след неспирните лоши новини, които клубът получава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички