Във Франция разкриха датата за реванша между Ювентус и Олимпик Лион в Шампионска лига


Във Франция разкриха датата за реванша между Ювентус и Олимпик Лион в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

2222 0

Френската медия "RMC" е уверена относно това кога ще се състои реваншът от осминафиналната фаза от Шампионска лига между Ювентус и Олимпик Лион. Изданието се позовава на свои "сигурни източници от УЕФА" и твърди, че "бианконерите" и "хлапетата" ще играят на 8 август.

От УЕФА вече обявиха, че имат желанието да завършат европейските клубни турнири (Шампионска лига и Лига Европа), като вероятно те ще започнат през август, когато трябва да приключат местните първенства. Все още няма официална яснота нито за гореспоменатия реванш, нито за някой друг от останалите. Не се знае и точно как ще бъдат изиграни оставащите двубои.

В първия мач, който се състоя във Франция, пък, Олимпик Лион изненада италианския шампион Ювентус, като го победи с минималното 1:0. При евентуално отпадане за "старата госпожа" разочарованието в клуба и във феновете на тима би било огромно, защото Шампионска лига е голямата цел преди Кристиано Роналдо и компания.

Припомняме, че вече 4 от 8-те отбора, които ще са на четвъртфиналите на тазгодишното издание, са ясни. Това са ПСЖ (който отстрани Борусия Дортмунд), Аталанта (който отстрани Валенсия), Атлетико Мадрид (който отстрани настоящия носител на трофея Ливърпул) и Лайпциг (който отстрани Тотнъм).

Остават да бъдат разрешени сблъсъците-реванш между Манчестър Сити - Реал Мадрид (2:1 след първия мач), Байерн Мюнхен - Челси (3:0 след първия мач), Барселона - Наполи (1:1 след първия мач) и гореспоменатият между Ювентус и Олимпик Лион. Вижте 10 невероятни рекорда в Шампионска лига, които ще се задържат във времето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички