Играч от Валенсия: Мачът с Аталанта не трябваше да се играе, той донесе вируса тук


Играч от Валенсия: Мачът с Аталанта не трябваше да се играе, той донесе вируса тук
Снимка: Getty Images/Guliver

1023 0

Футболистът на Валенсия Даниел Вас е на мнение, че мачът им с Аталанта в Шампионска лига не е трябвало да се играе. Според него, много испанци са занесли коронавируса в родината си от Италия, където се игра мачът, определян за "биологична бомба". В момента Испания е на второ място в света по заразени с болестта, като дори задмина Италия.

"Бих искал да съм в Дания сега. Жена ми и двете ми деца са там, защото вярваме, чем въпреки всичко, там е по-безопасно, отколкото в Испания. Тук починаха много хора, болниците са претъпкани. На улицата има малко хора. През последните шест седмици не ни бе позволявано да напускаме домовете си, което е трудно, особено като знаеш, че семейството ти е в Дания, където можете да отидете на разходка", коментира Вас, цитиран от "Marca".

"Казаха ни, че мачът с Аталанта е станал причина за всичко, което се случи. Ужасно е, че проведохме този мач. Много от нашите играчи се разболяха след него, а много испанци донесоха вируса от Италия", споделя датският халф. Наскоро се появи публикация, че не мачът от Шампионска лига е причината и Испания да пламне (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички