Върджил ван Дайк: В Реал Мадрид винаги изглеждат спокойни, белята стана още в Ливърпул


Върджил ван Дайк: В Реал Мадрид винаги изглеждат спокойни, белята стана още в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2763 0

Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, насова ключовата причина за потресаващото представяне и ранно отпадане на мърсисайдци от Шампионска лига.

Тимът, воден от Юрген Клоп, напусна първия по сила европейски клубен турнир след 2 загуби в 1/8 финалите от Реал Мадрид. "Червените" бяха победени с 2:5 насред "Анфийлд", а в реванша "кралете" взеха минимален успех.

Един от най-критикуваните футболисти на мърсисайдци отдаде негативните резултати на домакинския двубой и допуснатия пълен обрат. Той отличи и здравата психика на съперника, който никога не показва нерви.

"Беше трудно. Мисля, ще щетата бе нанесена още в Ливърпул и това беше най-голямото разочарование. Играеш срещу отбор, който никога не изглежда стресиран", коментира Ван Дайк пред "RTL7" и продължи.

"Винаги изглеждат спокойни, дори когато са под натиск. Просто погледнете хората, правещи разликата като Лука Модрич и Бензема. Ако бяхме отбелязали през първото полувреме, играта можеше да е различна, но през второто просто рухнахме", допълни още той.

Ван Дайк е един от хората на Юрген Клоп, търпящи най-солидни критики по свой адрес. Такива получи от 2 от най-големите имена на английския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички