Защо в Англия критикуват Трент? Звезди на Реал го "развинтиха" при успеха над Ливърпул


Защо в Англия критикуват Трент? Звезди на Реал го "развинтиха" при успеха над Ливърпул
Снимка: Getty Images

12359 0

Ливърпул остана далеч от чудото срещу Реал Мадрид и дори загуби и втората среща, като напусна Шампионска лига на осминафиналите. Това не бе прието толкова добре в Англия, където посочиха един от големите виновници.

Преобладва мнението, че десният краен бранител Трент Александър-Арнолд е бил далеч от най-добрите си изяви и изобщо не се е справил с нападенията на Винисиус Жуниор, който "е правил каквото си поиска по фланга".

В социалните мрежи все по-голяма популярност набира именно момент, в който бразилецът показва отличната си техника, като се справя с английския национал. В друг момент от срещата пък Лука Модрич също демонстрира умения срещу Трент.

Колкото до критиките към Александър-Арнолд, дори Джейми Карагър, който дълго време защитаваше 24-годишния английски бранител, постави под въпрос голямото му бъдеще. Той заяви пред CBS:

"Ако Ливърпул се опитват да играят всяка година в Шампионска лига, не съм сигурен, че Трент е точният човек, който да бъде на десния бек. Винисиус Жуниор разкъса Трент Александър-Арнолд за около 72 минунти. Неуважително е дори да сравняваме Трент с Рийс Джеймс тези дни. Рийс е на друго ниво" - бе критичен Карагър.

"Кралския клуб" изигра умело двубоя и заслужено се поздрави с успеха. След мача от Шампионска лига пък Карло Анчелоти отличи трима от Реал Мадрид за победата над Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички