Потвърдено: Нов кошмар за Ливърпул - титуляр е аут до края на сезона


Потвърдено: Нов кошмар за Ливърпул - титуляр е аут до края на сезона
Снимка: Getty Images

4881 0

Лошите новини за Ливърпул не спират. Бе потвърдено, че полузащитникът на отбора Стефан Байчетич ще бъде аут от игра до края на сезона. Той сподели за това в социалните мрежи. Както е известно, има контузия в адукторите.

"За съжаление, получих контузия, която ще ме държи извън игра до края на сезона. Много е тъжно да кажа чао на този невероятен сезон за мен, но разбирам, че това е част от футбола и само ще ме направи по-силен физически и психически.

Бих искал да благодаря на всички фенове и хора около клуба за подкрепата през сезона. Уверявам ви, че ще сторя всичко по силите си, за да се завърна по-силен от всякога" - написа 18-годишният халф.

Испанският дефанзивен полузащитник изведнъж проби в първия състав на Ливърпул и стана важен титуляр за Юрген Клоп. Един от най-силните му двубои през сезона бе в дербито срещу Евертън от Висшата лига.

В Шампионска лига има 4 мача през този сезон, но е записал много малко игрово време (15% от възможните игрови минути), като в 13% от срещите е бил титуляр. Във Висшата лига пък игра 11 двубоя, в които реализира 1 попадение. Бройката набъбна най-вече в последно време, след като на старта на сезона не бе титуляр за Юрген Клоп. Това обяснява и малкото му игрово време в Европа.

Критиките на Острова към играчи на германския специалист продължават и след отпадането от Шампионска лига. Трент бе сред най-критикуваните, след като Винисиус Жуниор го "развинти" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички