Холанд събуди страх, но и смях преди финала в Шампионска лига: Нелепо падна, повален от... десетки бутилки (ВИДЕО)


Холанд събуди страх, но и смях преди финала в Шампионска лига: Нелепо падна, повален от... десетки бутилки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2246 0

Привържениците на Манчестър Сити се притесниха от кадри, появили се в социалните мрежи. На тях големият голов хищник на отбора Ерлинг Холанд пада на земята нелепо, препъвайки се в напитки. След което остава за няколко секунди. Малко преди очаквания с огромен трепет от феновете на "гражданите" финал за Шампионска лига.

Впоследствие му помагат да се изправи и се вижда, че няма никакви последици от това. Уплахата бързо премина и върху ситуацията се гледа откъм хумористичната страна, като кадрите набират все по-голяма популярност в социалните мрежи (можете да ги видите по-долу в материала).

Именно норвежкият нападател е една от надеждите на Пеп Гуардиола за попадения във финала на Шампионска лига срещу Интер. Той е реализирал 12 гола в 10 мача в турнира през сезона, като открива резултата в три от последните четири случая, в които се разписва.

Финалът ще се състои в Истанбул на Олимпийския стадион "Ататюрк" и ще бъде ръководен от Симон Марчиняк. Шоуто започва в 22:00 часа българско време с първия му съдийски сигнал. Ще можете да следите финала на Шампионска лига Манчестър Сити - Интер НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички