Сексапилните половинки около Манчестър Сити и Интер, които ще тешат загубилите, но и радват спечелилите (ГАЛЕРИЯ)


Сексапилните половинки около Манчестър Сити и Интер, които ще тешат загубилите, но и радват спечелилите (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images

2674 0

Предстои кулминацията на сезона в европейския клубен футбол - финалът в Шампионска лига. Залогът е голям - исторически първи триумф и златен требъл за Манчестър Сити или четвърти трофей от най-престижния клубен турнир под егидата на УЕФА за Интер.

Веднага след като бъде определен победителят, по традиция ще последва награждаването. Първо среброто ще получи загубилият отбор, а след това златото ще отиде за големия победител. А празненствата ще са неспирни в продължение на часове.

Винаги след тези финали има две гледки, които са на различните полюси. От едната страна е отборът-победител и огромната радост, която се вижда. От другата пък е загубилият тим и неутешимата тъга, която се настанява във футболистите.

В тези моменти на терена влизат и техните близки - семейства, половинки, деца. В този материал ще ви запознаем с интимните партньорки на някои от футболистите на двата отбора - Манчестър Сити и Интер. Вижте ГАЛЕРИЯТА: Като за финал на Шампионска лига... по красота! Нежната страна на Манчестър Сити - Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от БАЛКАНИ

Сценарият с двете ЦСКА напът да се повтори в съседно на България първенство

Румънският футбол е напът да повтори неприятно постижение на българската Първа лига. Става въпрос за прецедента...

Реклама
Най-четени новини

виж всички