Валери Божинов се обясни в любов на Италия след успехите в Европа


Валери Божинов се обясни в любов на Италия след успехите в Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2668 0

Българският нападател Валери Божинов отправи специални поздравления към италианските отбори, които се класираха на финалите на европейските клубни турнири. Интер ще се бори за трофея в Шампионска лига, Рома в Лига Европа, а Фиорентина в Лига на конференциите.

Емоционалното послание на Божинов

"Здравей, Италия, обичам те. Поздравления за италианските отбори, за италианския футбол - за Интер, Рома, Фиорентина. Надявам се Интер да спечели Шампионска лига, Рома да спечели Лига Европа и Фиорентина да спечели Лигата на конференциите", заяви Божинов в специален клип в социалните мрежи. 

"Много съм щастлив за Италия и трите страхотни отбора, които са на финал. Пожелавам им от все сърце да донесат купите в Италия, защото тя го заслужава след толкова много неща, които са се случили в миналото и се нуждае от емоции“, заяви емоционално Божинов.

Нападателят направи сериозно име на Ботуша, като игра в редица отбори. Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма, Верона, Виченца, Тернана и Пескара са отборите, къде игра Божинов. Наскоро Божинов се похвали, че е получил лична покана от Жозе Моуриньо да посети базата на Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички